the vampire diaries :: afterlife
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

the vampire diaries :: afterlife

2015. Mystic Falls. Minden megváltozott... vagy mégsem?

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Tyler Lockwood képtára

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Tyler Lockwood képtára  Empty
TémanyitásTárgy: Tyler Lockwood képtára    Tyler Lockwood képtára  Icon_minitimeSzer. Aug. 31, 2011 7:56 am

Ide kerülnek azok az alkotások, amiket nektek szánok és azok is, amiket magamnak csinálok, hogy még véletlenül se tűnjön el Very Happy

Unatkoztam, felidegesítettem magam, hogy holnap máris 8 órával kezdek így csináltam néhány avit a gyönyörű két adminak Very Happy

Merry-nek:

Tyler Lockwood képtára  10pxenk Tyler Lockwood képtára  1zoap0p Tyler Lockwood képtára  Z0t8m Tyler Lockwood képtára  2cf0h3Tyler Lockwood képtára  2uduxe8 Tyler Lockwood képtára  Jgtgle
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Tyler Lockwood képtára    Tyler Lockwood képtára  Icon_minitimeSzer. Aug. 31, 2011 8:16 am

Carry-nek Smile

Tyler Lockwood képtára  25rmrmu Tyler Lockwood képtára  2yknlnn Tyler Lockwood képtára  A31008 Tyler Lockwood képtára  2qswhvr Tyler Lockwood képtára  2duh4d0 Tyler Lockwood képtára  2cei3k6
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Tyler Lockwood képtára    Tyler Lockwood képtára  Icon_minitimeKedd Okt. 11, 2011 9:31 am

Elena-nak:D
egyiket se én csináltam, csak imádok kutatni és átméretezni, rem valamelyik megtetszik

Tyler Lockwood képtára  25qxdh3

Tyler Lockwood képtára  15xn6fa

Tyler Lockwood képtára  2dmfiiu

Tyler Lockwood képtára  2eocl92

Tyler Lockwood képtára  Fwops7

Tyler Lockwood képtára  34q3ibd

Tyler Lockwood képtára  Hsrxcm
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tyler Lockwood képtára    Tyler Lockwood képtára  Icon_minitime

Tyler Lockwood képtára
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
the vampire diaries :: afterlife :: Egymás közt :: Photoshop :: Régi karakterek albumai-
Ugrás: