Beléptem a városba, már egy jó ideje. Jelenleg nem érdekelt Klaus sem, pedig kéne aggódnom miatta. Hülye lennék, és persze nem önmagam, ha nem félnék egy kicsit is tőle. Tudom milyen trükkjei vannak, és nem leszek olyan ostoba, hogy belesétálok. Egyszer már elhittem minden egyes szavát naivan, de most nem leszek olyan naiv. Klaus-nak és nekem van egy múltunk, amit nem mindenki tud, vagy aki tudja az már rég meghalt. Voltak jó pillanataink, és rosszak is, de persze csak a jó pillanatainkban szerettem belé. Viszont amint rájöttem ki is ő és mit akar tőlem a szerelem átváltozott utálattá, és már nem voltam szerelmes Klaus-ba. Mindezek után megesküdtem ha Klaus az utamba kerül, akkor megbánja, hogy tönkretett. Bájosan, gyönyörűen néztem ki mint mindig, és elindultam a városba. Próbáltam olyan helyre menni ahol nem látnak meg olyan emberek mint Elena barátai. A megfelelő hely természetesen a Fűzfa-patak volt. Gyönyörű hely volt, és eszméletlenül nyugodt volt. Megpillantottam egy padot, és azonnal leültem rá. Közben akaratomon kívül is elkezdtem gondolkodni a régi életemről, és persze a mostaniról is, hogy mihez fogok kezdeni ezek után. Nem úgy jöttem ide mint a manipulatív Katherine, hogy tervekkel. Hanem nem akartam már Klaus elől bujkálni, és már amennyire lehet normális életet élek itt. De ha Klaus itt van még, ez a tervem tönkre megy. Fura, hogy mindkét hasonmásom mennyire hasonlít rám, de egyszerűen mégis mások. Például itt van Elena: Aki bájosan gyönyörű, és ártatlan, és egyben szerelmes, és nem lenne képes ártani senkinek! Nah, ebből csak a gyönyörűség jellemző rám. Talán még a kedvesség is. Viszont Katherine-nél a legminimálisabb egyetértés van. Hiszen ő bár gyönyörű, de egy önző, manipulatív és szerintem elég szemérmetlen nő. Ezek a dolgok amik bennem nincsenek meg, de ennek csak örülni tudok. Viszont egy dologban ugyan olyanok vagyunk. Mégpedig, hogy az érdekeinket tartjuk előbbre. Egy levegő fuvallatot éreztem magam mellett. Ismerős volt, de még nem néztem magam mellé. Éreztem ezt az illatot még régebben, és amint megismertem felé fordultam, és bár egy pillanatra meglepődtem, de aztán az arcom komolyra váltott. -Elijah!
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Fűzfa-patak Pént. Okt. 21, 2011 4:31 am
A belvárosra most ráuntam,mert csöndesebb helyre akartam menni,ezért jöttem ide a Fűzfa-patakhoz.Nagyon szép volt a patak is és a környék is.Volt pár pad,de inkább lassan sétáltgattam a patak körül.Szerencsére egyáltalán nem volt rossz idő,bár ha nem lenne jó idő akkor is eljöttem volna ide.Itt nincsen sok ember egy helyen és nincs nyüzsgés,nem bömböl a zene.Halk lépteket hallottam,először azt hittem,hogy egy ember jött ide.Már mindenhol ott vannak sehol sincs nyugalom.Épp ezért már távolabb akartam menni,amikor a szél vámpír illatot hozott.Ekkor elindultam a hang irányába ahol egy nő ült az egyik padon.Mikor felém fordult,kicsit megdöbbentem.Azt hittem,hogy Katherine,de az lehetetlen lett volna,mivel ő még nem érkezett Mystic Fallsba.Elena pedig tudtommal nem változott vámpírrá.Akkor csak egy valaki lehetett.Charlotte..az eredeti Petrova.Mikor a nevemet mondta közelebb léptem hozzá. -Helló Charlotte.Jó újra látni.- Charlotte volt az egyetlen akit nagyon régóta ismerek és szinte csak jó emlékeim vannak róla.És még mindig kedvelem,mert sose tett semmi rosszat.Gyengéden elmosolyodtam,mert tényleg jó volt újra látni.De azt nem értettem,hogy miért jött ide vissza.Klaussal ő sincs valami jóban,hiába voltak nagyon régen közelebbi kapcsolatban,mostanra már ez nem így van.Lehet,hogy megunta a Klaus előtti bujkálást és azért jött vissza.De ez szerintem nem jó ötlet.Ha a testvérem ténylegesen visszajön akkor lehet,hogy megöli Charlotte-t.Kérdés nélkül leültem mellé a padra.Nem volt oka rá amiért ne beszélgessen velem,úgyis nagyon rég találkoztunk már. -Először azt hittem,hogy Katherine vagy.Tudod mostanában sűrűbben látom.De te csinosabb vagy nála,természetesen.Mi járatban újra itt Mystic Fallsban?- Lehet,hogy Charlotte ok nélkül jött,hiszen ő nem volt sose az aki minden egyes lépését előre megtervezi.Ha most mégis okkal jött akkor érdekel,hogy mi okból is.Nem akarom,hogy a végén a bátyám bántsa.De annak kicsi az esélye,hogy vissza jön ide.Most biztosan van jobb dolga,például hibrideket kreálni vagy a ripper Stefannal megy majd el valamelyik nagyvárosba gyilkolászni. Ha valamikor Charlotte összefut Elenával,vagy Katherine-vel vagy mind kettejükkel egyszerre akkor abból még érdekes dolgok lehetnek.Elena akkor biztosan nagyot nézne,hogy itt van az eredeti Petrova.Katherine reakcióját meg nem lehet megmondani.Lehet,hogy ő jól kijönne Charlotte-val,mondjuk eléggé két különböző világ a két nő.Egyelőre annak örülök,hogy itt van Charlotte,bár az örömöm nem teljes ,mert Klaus akármikor vissza jöhet ide,és megtalálhatja.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Fűzfa-patak Pént. Okt. 21, 2011 5:12 am
Megvallom megvolt bennem a meglepetés ereje Elijah megjelenése miatt. Igyekeztem ezt nem mutatni, erősebb voltam és okosabb is min a két hasonmásom. Teljesen más voltam, nem olyan mint ők. Elijah-nak és nekem is volt közös múltunk, úgy ahogyan Klaus-al. Elijah volt az egyetlen személy akit kedveltem a családból. jól eltudtam vele beszélgetni, mint egy jó baráttal. Elijah pedig csak leült mellém, megengedtem magamnak egy tündéri, de egyben bájos mosolyt. Amikor leült mellém felé fordultam és elmosolyodtam. -Lám-lám, felismertél és nem tévesztettél össze Katherine-el. Persze ez nem kéne meglepjen több okból sem. Leginkább mert, te nagyon okos vagy, és jól ismersz engem már. Tényleg, hogy örülsz, hogy látsz engem? Mondtam neki kicsit szarkasztikusan, de elmosolyodtam, ebből is láthatja, hogy csak egyszerűen kíváncsi vagyok és az igazat akarom. Elijah és én mindig is megértettük egymást, sőt jobban mint Klaus-al annak ellenére, hogy Klaus-al több volt köztünk mint szimpla barátság, és ezt Elijah is tudja. Meglepett, hogy örül nekem, már majdnem elfelejtettem milyen kedves tud lenni másokkal és főleg velem. sok emlékem van róla, ami csak is jó, és be kell ismernem, hogy örülök, hogy látom őt. Ha Klaus-al találkoztam volna nem tudom mit tettem volna, de örülök, hogy a testvérével találkoztam. -Tudom mi jár a fejedben Elijah. Mit kereshetek itt? Nem félek-e Klaus-tól és attól, hogy megölhet? És miért tettem be a lábam ennyi év után a lábam a városba? És persze minden kérdésedre tudok választ adni, de nem most. Mondtam nyugodtan, és határozottan neki, közben elmosolyodtam, de tudtam ő ennyivel nem éri be, de nem mondok neki most többet, ezt eldöntöttem. Végre szoba került a híres Katherine Pierce is, akiről annyi mindent hallottam már. Kíváncsi voltam milyen lehet a kapcsolata Katherine-el. -Hát persze, hogy nem Katherine vagyok, ez már sértő rám nézve is. Ha nem ismernélek akkor meg is haragudnék rád. Kíváncsi lennék milyen viszonyban vagy a drága kis Katherine-el. Persze, hogy gyönyörűbb vagyok nála, de örülök, hogy ezt megtudtad erősíteni. Mondtam neki, majd elnevettem magamat. De azért jó hallani néha, hogy tényleg szép vagyok, de meg kell hogy valljam Elijah mindig is igazat mondott. Tudni akartam mi köze lehet Katherine-hez, de leginkább hogy mi lehet Klaus-al. nem akartam meglepetést, főleg nem Klaus-tól. -Egyelőre nem mondhatom el miért jöttem ide, még az is kockázatos volt, hogy idejöttem. Mondtam nyugodtan neki, de próbáltam leplezni a nyugtalanságomat, már ami Klaus-t illeti. tudnom kell, hogy mi van Klaus-al, ha nem tudom meg nem tudom mit tehetek. Felálltam majd pár pillanat erejéig sétáltam, majd visszafordultam Elijah-hoz és leültem mellé. Majd a barna igéző szemeimmel rápillantottam, de persze őt nem igéztem meg ahogy mindenkit szoktam, nem mintha megtudtam volna tenni. Az arcom komoly volt, de közben mosolygott is. -Itt van ő is?? Kérdeztem, de utána kifejtem kire és mire gondolok, mert kérdően pillantott rám. -Klaus-ra gondolok éppen, ő is itt van a városban? Tudni akarom, hogy veszélyben vagyok-e vele szemben. Biztosra veszem, hogy ő a halálomat akarja.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Fűzfa-patak Vas. Okt. 23, 2011 2:49 am
-Ki ne örülne egy régi jó ismerősnek ennyi év után? Akkor már inkább elöbb tévesztenélek össze Elenával mint Katherine-vel.- Legalább egy kicsit egyezik Elena és Charlotte pár tulajdonsága,de,hogy Katherine-vel az biztos nem.Kicsit más a két lány. Az,hogy Charlotte nem akart elárulni semmit kicsit meglepett.Azt hittem,hogy nyitottabb lett.De ha majd akarja elmondja én nem sürgetem.Úgyse olyan fontos,de azért érdekelt volna.A pár perces meglepettségemet nem mutattam a nő felé. -Rendben,Charlotte.Majd elmondod amikor azt jónak látod.- Amikor Katherine került szóba elmosolyodtam,hiszen ő vele aztán pláne nem vagyok jó viszonyban.Most a szövetségesem lett ezért félre tettem erre az időre az ellenszenvemet de a véleményem nem változott meg róla. -Régen jóban voltam vele,sőt közel is kerültem hozzá,mert akkoriban teljesen másnak mutatta magát.De ez már a múlt.Mostanra nem tartom vele a kapcsolatot és nem is érdekel egyáltalán,hogy mi van vele.Kiderült,hogy milyen is valójában.- Ha Charlotte találkozna vele nem vagyok benne biztos,hogy jól kijönnének egymással. -Nem,Klaus nincs itt.De akármikor vissza jöhet.Persze,hogy veszélyben vagy,hiszen ha visszajön meg akar majd ölni téged ha találkoztok.Bár,most van fontosabb dolga.Például,hogy hibrideket kreáljon,vagy gyilkolásszon a nagyvárosban egy ripperrel az oldalán.Szerintem,egy ideig nem fog vissza jönni ide,de valószínű,hogy valamikor vissza fog.Nem látok bele a fejébe,lehet,hogy mielőtt megölne még,meg kínoz egy kicsit,fogalmam sincs.Arra biztosan nem számított,hogy visszajössz ide,ahogy én se számítottam rá és nem is tartom jó ötletnek.De te tudod.Én nem leszek mindig itt,néha el kell mennem,mert van pár dolgom.Ha mégis megtudom,hogy itt van akkor mindenképpen értesítelek.Ő biztosan nem fog keresni téged,hacsak nem jön rá,hogy itt vagy.Mivel eddig csak én tudom,nem fogom neki elmondani.Klaus azt hiszi,hogy még Chicago-ban fekszem az egyik koporsóban.Van pár dolog amiről nem tud.És remélem,hogy nem is fog.Pár ismerősömmel már azon vagyunk,hogy a bátyám meghaljon.- Charlotte választhatott volna olyan helyet is ahol nulla az esély arra,hogy összefusson Klaussal.De pont ide jött ami elég kockázatos döntés. -És most mihez fogsz kezdeni?Beiratkozol a Mystic Falls-i gimnáziumba?Gondolom történelemből ötös lennél.De nem lenne jó ötlet,mert össze kevernének Elenával.Eléggé szűkös életed lesz,mert mindig vigyáznod kell,hogy a városban ne keverjenek össze vele.Vagy pedig kiadod magam az elveszett ikertestvérének.- Elmosolyodtam,mert tényleg folyton arra kell figyelnie majd,hogy ne találkozzon Elenával.Ha mégis akkor meg majd megismerik egymást.Mondjuk kétlem,hogy lenne valami közös témájuk.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Fűzfa-patak Kedd Okt. 25, 2011 4:40 am
Amit Elijah mondott csak mosolyogni tudtam. Hát igen, ebben igaza volt ki ne örülne egy jó barátnak.. főleg nekem. ezen gondolat közben elmosolyodtam nyugodtan. Viszont igaza volt abban is, hogy inkább Elenára hasonlítok, mint a kis Katherine-re. Figyeltem mindkettő lányt, elég alaposan szemügyre vettem. -Igen erre már magam is rájöttem, persze csak azért, mert alaposan szemügyre vettem a két lányt. Gondolom nem meglepő, hogy először kiderítem mi folyik itt mielőtt megjelennek nagyon hirtelen. Ismersz milyen vagyok. Mondtam nyugodtan neki. Nem szerettem ah valaki túl jól ismer, de Elijah esetében nem bántam. -Értem, csak tisztában akarok lenni a viszonyokkal. Nem árt ha tudom mire számíthatok. Ha már Katherine-nél tartunk, ő milyen valójában? Persze miközben figyeltem rájöttem milyen manipulátor, de akkor is. Te még is többet tudsz róla. Mondtam neki magabiztosan, és emellett elég erélyesen. Elijah ismert engem, nem félek kimondani kiről mit gondolok. És ez Katherine-re is igaz, pláne, hogy erősebb vagyok nála. Klaus-ról eleget hallottam, és ez megrémített. Kezdtem azt érezni hiba volt idejönni, de már nem tántorodok meg, még ha Klaus vissza is jön. Szembe szállok vele, és nem futamodok meg. -Elijah, nem volt könnyű meghozni ezt a döntésemet. Elegem volt, hogy a múltam elől menekülők, vagyis Klaus elől. Tudom elhamarkodott döntés volt idejönni, és ha Klaus visszatér és megtalál akkor az első dolga lehet én leszek, de nem félek tőle. Legalábbis valamilyen szinten nem félek. Bármennyire is gonosz Klaus ismerem már őt, és tudom képes engem megölni ah rájön itt vagyok, de nem adom könnyen magamat. Mondtam nyugtalanul, de közben magabiztosan. Elegem volt Klaus-ból, meg az ostoba terveiből. Elhatároztam új életet kezdek, és ezért bármit megteszek. Még ha Klaus ellen kell lépnem is. -Nem tudom mihez kezdek, de egyelőre az a tervem, hogy kipihenem magam, és túl jutok ezen az egy napon.
-Igen, jól ismerlek.És gondolom,hogy nem fogod majd keresni a bajt.Például ha találkozol Katherine-vel nem lehetsz biztos abban,hogy nem fog-e rohanni Klaushoz,hogy elmondja neki az itt létedet.- Nekem még mindig nagyon nem tetszett,hogy itt van Charlotte.Mármint,jó,hogy újra találkoztunk és nagyon örülök is neki,csak azért nem tetszik nekem most ez a helyzet,mert hiába van elege a bujkálásból,akkor is rossz ötlet ide jönni,úgy,hogy Klaus akármikor vissza térhet és megölheti. -Mindig a saját érdekeit tartja szem előtt,ami szerintem egy kicsit már beteges.Ennyire senki sem lehet önző,de persze ő akkor is ilyen.Sokszor mégis jól jön,mert sokat is tud segíteni,ha persze ez az ő érdekeit szolgálja.Sose tudhatod,hogy mikor fog hátba támadni,ha valaki gyanakszik rá akkor pedig,adja a kis ártatlant.-
Nem szerettem róla beszélni,mert ez csak elrontja mindig a hangulatot.Katherine egy olyan személyiség,akiről még beszélni is rossz. -Egyenlőre nem jön hinném,hogy visszajön,de ezt nem tudhatjuk előre.Megértelek Charlotte,egy idő után nem csoda ha eleged van a menekülésből,de mégis veszélyes volt vissza jönnöd.De ennek ellenére azt is tudom,hogy ha ennyi év után nem talált rád,most se fog elkapni egykönnyen.És én se fogom engedni,hogy ártson neked.Vigyázni fogok rád.- Charotte az egyetlen a családomon kívül akit megvédek.Szerencsére ő nem olyan mint Elena,akinek mindig sikerül bajba kevernie magát. -Ha fáradt vagy haza mehetsz és majd folytatjuk máskor a beszélgetést.Úgyse nagy ez a város,nem lesz nehéz össze futnunk.- Elmosolyodtam,pedig ennyi idő alatt tőlem ennyi mosoly nem megszokott.Charlotte mellett,nem nehéz jókedvűnek lenni.Nem akartam siettetni,de nem meglepő ha Charlotte elfáradt,és ezért lenne jobb neki inkább hazamenni. -Ha meghalok,mielőtt újra találkozunk,akkor csak keress egy koporsót ott biztos megtalálsz.- Ezt viccnek szántam,és reméltem,hogy Charlotte is annak fogja venni.