Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 5:26 am
Dean-nek
Elég őszinte volt ez a fiú, milyen meglepő. Nem jellemző túl sok fiúra az őszinteség pláne nem tizenévesen. Nagyon menő az ő körökben az ha valaki hazudik. Úgy tűnt, mintha Dean-t idegesítené valami, de vajon mi? Hisze nem is csináltam semmit csak álltam mint egy szobor. Nah, mind egy, ha valami gondja van, majd biztos elmondja. - Jenny a nevem, de mind egy.- mondtam neki, pedig tudtam, hogy direkt mond már. Most piszkálni szeretne? Úgy látszik mégis csak békés szándékokkal érkezett, ami eléggé meglepő. Közben bele telt vagy fél perc és a bámulást is abbahagyta. Kicsit kellemetlenül éreztem magam miközben nézett, mert azért nem voltam hozzászokva, hogy valaki ezt csinálja, ezért egy kicsit el is pirultam. Utáltam mikor elpirulok, annyira tudott idegesíteni ez a reakcióm, de van amikor sikerült nem törődni vele. Közben csend lett és én elkezdtem az erdőt nézegetni. A nap még mindig sütött, de már nem volt olyan meleg sem, mint mikor elindultam otthonról. Hirtelen eszembe jutott, hogy a fölhallgató még mindig a nyakamba lóg, úgyhogy fogtam és elraktam a zsebembe, nehogy véletlenül eladjam. Végül a csendet Dean törte meg egy kérdéssel. - Hát..egy kicsit?-feleltem kérdésére. - Miért? Lenne valami unaloműző ötleted?- kérdeztem tőle és közben viszonozás képen én is rámosolyogtam. Kíváncsi voltam, hogy bajon milyen ötlettel fog előállni. Azért remélem nem a véremet szeretné megkóstolni.- viccelődtem magamban.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 5:45 am
Jenny-nek
Persze, hogy nem megszokott az őszinteség. Hiszen a legtöbben úgy gondolják, azzal jobban tudnak hódítani, ha mindenfélét összehordanak és elkezdenek bókolgatni. Ami hülyeség. Dean szerint legalább is az. Ő nem egy önbizalom hiányos kis senki, van benne annyi határozottság, hogy őszinte is tudjon lenni. S látta átsuhanni egy kisebb meglepetést Jenny arcán, de mindegy. Ideje, hogy megszokja, ő bizony nem fog mentségeket kitalálni, mert ilyen és kész. Aztán hallotta, hogy mit mond a lány, de ő erre már nem tett megjegyzést. Tudta, hogy tudja a lány miért mondta. Azért, mert Dean így akarta. És a téma le is van zárva. És miután a férfi kellőképp megbámulta a lányt, észrevette, hogy Jenny elpirult. Mire megjelent egy kaján vigyor a képén. Élvezte, ha a nők így reagálnak az ilyen dolgokra. Persze van még a másikfajta megoldás is, de azt most inkább nem részletezné… Eme dolgok után pedig a vámpír feltett egy kérdést. És egy számára nagyon kielégítő választ kapott. - Igen, van. – mondta és közelebb lépett hozzá. A füléhez hajolt és belesuttogott. – Úgy hívják felelsz vagy mersz a másikat pedig, hogy élvezd ki a percet, élj a mának s légy vad. – súgta neki, majd visszahajolt. – Nos? Melyiket választod? Az felelsz vagy mersz-nél én kezdek. – mondta s arcára az utolsó mondatra, egy rosszfiús mosoly varázsolt. Tudta már mit kell kérdezni, vagy legalábbis úgy érezte…- És a másiknál megmutassam, hogy kell játszani?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 6:11 am
Dean-nek
Miközben Dean válaszára vártam kicsit elgondolkodtam. Vajon jó dolog az, hogy belőlem boszorkány lett, vagy csak ártalmas dolog számomra. Végül is mindkettőben van valami jó és rossz is. Igazából a vámpírok, rögtön kiszúrnak, hogy mi vagyok és nem éppen szeretnek, de legalább nem vagyok tudatlan és tudok a körülöttünk élő természetfeletti világból. Igazából mindig is úgy fogtam fel ezt a dolgot, hogy legalább bennem van valami különleges, és ez a lényeg. Dean válaszolt is, így nekem lassan vissza kellett térnem gondolataim világából. Nem számítottam rá csöppet sem, hogy ilyen unaloműző jut eszébe. Töprengtem rajta, hogy melyik legyen és végül döntöttem. - Felelsz vagy mersz. Ha neked is megfelel. - válaszoltam kérdésére, de nem mertem belegondolni, hogy most mibe is mentem bele. Fogtam magam és leültem a fűbe, hogy ne ácsorogva kezdjük el játszani. El sem bírtam képzelni, hogy vajon milyen kérdések és feladatok halmaza található meg Dean elméjében, de lehet, hogy jobb is, ha nem tudok róluk. Mivel a fiú kikötötte, hogy ő kezd ezért én eldöntöttem, hogy melyiket választok felelek vagy merek. - Merek.- mondtam ki egyszerűen a végszavamat. Lehet, hogy nem rögtön ezzel kellett volna kezdeni, de ha már játszunk, akkor játszunk. - gondoltam és vártam, hogy milyen feladatot fogok kapni újdonsült ismerősömtől. - Gyakran szoktál ilyeneket játszani?- kérdeztem közben míg vártam. Nem úgy nézett ki mint aki kezdő lehet, nem az a fajta.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 6:37 am
Jenny-nek
Dean kicsit sajnálta, hogy nem a másikat választotta a lány, mert így ki tudja mennyi esélye van annak, hogy a mersz-et választja. Sokan vannak, akik inkább válaszolnak, minthogy megtegyék, amit a férfi akar. De ez van, már hozzászokott és azóta próbál minél kényesebb kérdést feltenni, hogy még véletlenül se akarjon válaszolni, hanem inkább merjen. A vámpír már épp rákérdezett volna, hogy: biztos? Mikor Jenny könnyen a kedvében járt. Azzal az egyszerű szóval, hogy: Merek. S a férfi szóra nyitotta a száját, de a lány megint megelőzte. - Nem igazán. – felelte őszintén, ugyanis általában nem is szokott boszikkal találkozni, hanem inkább emberekkel. Azokat meg könnyű rávenni bármire, ha nincs náluk vagy a szervezetükben verbéna. - Akkor mersz… – villantott egy ezerwattos mosolyt. – Smárolj le! És ennyi. Többet nem mondott, csak ezt az egy mondatot. S élvezte, hogy nem kell, hozzá igézet, hogy Jenny megtegyen neki valamit. Ráadásul az is jobban tetszett neki, ha őt csókolják meg. Egyszerűen imádja, ha az történik vele. Na meg persze miközben ezt mondta, ajkaira egy immár megszokott rosszfiús mosoly telepedett. - De élvezettel, ha kérhetném, édes. – tette még hozzá egy féloldalas mosollyal ajkain.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 7:22 am
Dean-nek
Kíváncsian vártam, hogy milyen feladattal fog meglepni és közben egy fűszálat babráltam és azon gondolkoztam, hogy vajon miért is ücsörgök ezen a réten egy vámpírral. Jah és hozzá kell tenni, hogy felelsz vagy merszet játszunk. nem volt ez az én stílusom, vagy inkább mióta ideköltöztünk azóta nem az. Régen azért volt egy-két húzásom, de akkor is csak mértékkel. Persze New York-ban a sok buliban sok minden előfordult, de azét Mystic Falls teljesen más. Eddig azt hittem, de úgy látszik itt is lehet izgalmat találni. Dean-re pillantottam és mikor kimondtam, hogy merek, egy hatalmas mosolyt lehetett látni rajta, ami azt sugallta, hogy nem lesz kegyelem. És akkor jött a feladat. Végül is valami hasonlóra számítottam, mert ketten ilyen játék közben mit is csinálhatnánk egy réten. Fussam körbe azt a két fát, vagy mi?- viccelődtem magamban, vagy inkább lehet, hogy csak időhúzás volt a részemről. Persze, hogy húztam az időt, hiszen még soha életemben nem csókoltam meg egy vámpírt. -Még kikötések is vannak?- viccelődtem az utolsó mondatával és közben elmosolyodtam. Még nem is mind egy, hogy hogyan. Nah most már nincs visszaút- gondoltam. Mivel szemben ültem vele, ezért odamentem mellé és közelebb hajoltam hozzá, de lassan, had várjon egy kicsit. Mikor már az ajkam teljesen közel volt az övéhez hozzáértettem egy megcsókoltam. Nem tartott sokáig a csók, csak addig, amíg teljesítettem feladatomat. Próbáltam annyira élvezni amennyire csak tudtam, de teljesen nem tudtam elengedni magam, hiszen ez nem egy olyan szituáció volt. Mikor ajkaink elváltak egymástól kicsit arrébb húzódtam és vártam, hogy mit fog mondani.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 7:46 am
Jenny-nek
- Bizony. – Vigyorodott el a férfi a kérdésre, bár tudta, hogy csak viccből kérdezte, így nem zavarta. És sosem gondolta volna, hogy az eleinte kissé idegesítőnek tűnő lány még sem az. Hisz belement a játékba és nem kezdett el nyavalyogni, hogy mért kellet ezt mondania vagy valami. Ami plusz jó pont a számára. Azt nézte, ahogy felé közeledik, lassan, óvatosan, majd ajkait rátapasztja a férfiéra. S Dean egy hirtelen mozdulattal magához rántotta. Csókja olyan volt, mint mindig, durva, és semmi gyengédség nem volt benne. Egy gyors mozdulattal végig simított a lány hátán, oly gyorsan, hogy azt érezni sem lehetett, de a vámpír még is tudta, hogy nem csak a hátát fogta meg. Ám az a pár pillanat gyorsan eltelt és a lány elhúzódott, s a férfi elengedte. Ajkain egy elégedett, kaján mosoly hevert. - Most te jössz! Felszólította ám a hangjában még mindig ott bujkált az élvezet, mert hogy most nem igézés hatására történt. Kezdett megtetszeni neki ez a játék.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 8:26 am
Dean-nek
Pár másodpercig ültem a fűben Dean mellett, mert eléggé meglepett. Ahhoz képest, hogy nekem kellett megcsókolni őt, ő elég rendesen visszacsókolt. A mozdulatai vadak voltak és semmi finom mozdulat nem volt benne. Úgy láttam kezd elég érdekesen alakulni ez a játék. És én még azt hittem, hogy ketten nem izgalmas, csak ha sokan vannak, de úgy látszik, hogy tévedtem. Visszaültem Dean-nel szembe és gondolkoztam, hogy mi legyen a feladata. Nem mondhatok neki semmi könnyűt és amúgy sem akartam, hiszen nem két kisgyerek játszik és egyszer élünk. Pár percig töprengtem, hogy mit is mondjak aztán végül eszembe jutott valami. Ritkán lehet ilyet hallani a számból, de most az a bizonyos ritkán van. -Nah mi is legyen az?- tettem fel a költő kérdést és közben rámosolyogtam. vártam még egy kicsit, had idegesítsem egy kicsit és közben én is emésztette, hogy mit is fogok tőle kérni. -Teperj le!- mondtam ki ezt a mondatot gyorsan. Nem tudom, hogy honnan jutott eszembe vagy miért pont ez. És azt se tudtam, hogy mire számítsak, de inkább bele se gondoltam. Inkább érjen meglepetés, de közben remélem, hogy azért nem viszi túlzásba Dean a feladat teljesítését.
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Tisztás a Wickery-hídnál Vas. Aug. 21, 2011 8:50 am
Jenny-nek
Dean és Jenny csak ültek, s a férfi várta, a feladatot. Remélte, hogy nem valami gyerekes marhaságot fog mondani, mert akkor a férfi tuti hozzá kompenzál egy-két dolgot. Ám ha olyan lesz, ami neki is tetszik akkor nagy valószínűséggel „jófiú” lesz, amennyire tőle telik. Vagy mégsem? Ki tudja, a vámpírnak mi számít jónak és mi nem. Aztán meghallotta a kérdést és szájára egy féloldalas mosoly költözött. Annyi, de annyi ötlete van neki… Ám mielőtt még megszólalhatott volna, Jenny valami olyasmit mondott, amire egyáltalán nem számított. Azt mondta teperje le. Amit… nos… Dean szívesen teljesít. - Legyen. – mondta egy elégedett mosollyal az arcán. Lassan Jenny felé közelített és megcsókolta, pár másodpercig óvatosan, majd ez gyorsan megváltozott. Vad lett és durva. Egyszerűen falta a másik ajkait. A lányt a földre döntötte és rámászott, majd úgy csókolta tovább. Egyik kezével végig simított a lányon, körbe járva minden szegletét, míg a másikkal megtámaszkodott. Végül egy utolsó csókot lehelt Jenny ajkaira, persze csak ha eddig viszonozta az ő csókjait, mert ha nem, akkor addig csókolta. Aztán feltápászkodott róla és mellé ült. - Eléggé megfelelt… vagy legyen ráadás? – kérdezte elégedetten vigyorogva. Szemöldökét felhúzva.